SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KAPNI A LA ROCHE-POSAY AKCIÓIRÓL ÉS ÚJDONSÁGAIRÓL
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg a neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés / Regisztráció
Arany Szarvas Gyógyszertár
feherpiros

Szénanátha és allergia - Hogyan segíthet a bőrápolás?

A helyes bőrápolás sokat segíthet, ha érzékenynek, viszketőnek érzi a szemkörnyéki bőrt és az arc más területeit az allergiaszezonban.

Pollen és allergia
Ha szénanáthával vagy szezonálisallergiával küzd, akkor a melegebb levegő gyakran jelent viszkető, kellemetlen bőr érzetet, puffadt, könnyező szemeket és duzzadt orrot. Könnyű séta vidéken vagy ücsörgés egy padon a parkban nagyon jól hangozhat, igaz? A valóság, hogy gyakran pont akkor kénytelen otthon maradni, amikor legszebb az idő, így korlátozottan tudja csak élvezni a szabadtéri programokat?
A szénanáthát a növényeken található pollenek okozzák, amiket felkap a szél. Nem egy olyan dolog, amit könnyű lenne kikerülni, hacsak nem marad az ember a négyfal között. 

Érzékeny bőr és a szénanátha
Akiknek érzékeny a bőre, azoknál megnő a szénanátha és szezonálisallergia problémája. Az érzékenybőr sokkal könnyebben válik irritáltá a külső tényezők hatására, mint az allergének és toxinok és sokkal reaktívabb a hisztaminokkal szemben. A hisztaminok a szervezet által termelt allergénekre reagáló anyagok, amelyek vörösséget, viszketést és kényelmetlenséget okozhatnak.
Mivel az érzékeny bőr kevésbé képes megvédeni magát a külső agresszorokkal szemben még inkább hajlamos a viszkető, fájdalmas és kényelmetlen érzésre. Ezt a  problémát tovább növelheti a gyakori orrfújás és a szemek dörzsölése, törlése.

Bőrápolás az allergiára hajlamos bőr számára
Biztosan Ön is felkutatott már számos lehetőséget a szénanátha és allergia kezelésére, de gondolt már arra, hogy a jól megválasztott bőrápoló is sokat javíthat az állapotán? 
A szénanátha tüneteinek kezelésén (antihisztaminok, orrsprayek és szemcseppek) túl fontos a szemhéjak finom bőrének kímélése és a durva sminkeltávolítószerek kerülése. Válasszon illatanyagmentes bőrápoló családot bőrnyugtató, hidratáló hatással.

Toleriane Ultra - Nyugtató bőrápoló
A szénanáthában és allergiában szenvedőknek ajánljuk a Toleriane Ultra-t, amit kifejezetten allergiás bőr ápolására fejlesztettek ki. 

Ez egy rendkívül gyengéd, aktívan nyugtató termékcsalád, amely mellőz minden olyan összetevőt, ami potenciálisan irritálhatja a bőrt, mint például az illatanyagok és tartósítószerek. Klinikailag bizonyítottan napról-napra csökkenti a bőr érzékenységét, erősítve a bőrbarrier funkcióját, így válva egyre ellenállóbá a külső tényezőkkel szemben.
A nyugtató hatású La Roche-Posay termálvíz mellett további olyan hidratáló és nyugtató összetevőket tartalmaz, mint a shea vaj, glicerin és neuroszenzin.

A Toleriane Ultra termékcsalád 3 fő hatása:
• Azonnal nyugtatja és hidratálja a bőrt
• Aktívan csökkenti a bőr érzékenységét
• A minimális összetevőknek köszönhetően csökkenti az irritáció kockázatát

Mindennapos bőrápolás
Minden bőrápoló rutin alapját jelenti a jó hidratáló krém megtalálása. Az érzékeny és allergiás bőr esetében elengedhetetlen a mindennapos hidratálás, melynek során szükség van egy olyan termékre, amit minden reggel bizalommal használhat függetlenül a bőre állapotától vagy a pollenszámtól.

Toleriane Ultra Intenzív bőrápoló egy mindennapi használatra megalkotott bőrápoló intenzív hidratáló és puhító hatással, miközben aktívan csökkenti a bőr érzékenységét időről időre.

Szemkörnyék ápolás
Viszketés és dörzsölés – a szem és szemkörnyéke fokozatosan ki van téve a szénanáthának és az allergiának és mivel a szemkörnyéki bőr az egyik legvékonyabb  és legérzékenyebb területe a testünknek extra törődésre van szüksége.

Toleriane Ultra Szemkörnyékápoló egy kifejezetten a szemkörnyék ápolására kifejlesztett mindennapi hidratáló intenzív ápoló hatással, amely bizonyítottan csökkenti az allergiák és a szénanátha súlyosbodását.

Bőrérzékenység csökkentése éjszaka
Vannak olyan érzékenybőrű emberek, akik úgy érzik, hogy a bőrük viszketés miatt nem tudnak aludni vagy kezdik úgy a napot, hogy már reggel diszkomfortosnak érzik a bőrüket. A bőrben lévő hisztamin szint az éjszaka során megemelkedhet, emiatt érezheti, úgy hogy a bőre fáradt, piros ahelyett, hogy kipihent lenne.

Toleriane Ultra Éjszakai arckrémet kifejezetten éjszakai bőrápolásra fejlesztették ki. Az alvás során csökkenti a bőr érzékenységet, így
• Mélyen hidratált
• Kipihent
• Puha
• Kellemes érzetű bőrrel ébredhet.

Olyan összetevőket tartalmaz, amik aktívan nyugtatják a bőrt, mint például a La Roche-Posay nyugtató termálvíz, ami segít a bőrnek az éjszakai regenerálódásban. Használatot követően csökken a feszültség érzet és a bőr kevésbé tűnik pirosnak és érződik irritáltnak.
© 2023   erzekenybor.hu - Minden jog fenntartva | Arany Szarvas Gyógyszertár - 4400 Nyíregyháza, Arany J. u. 4/A
tmptmptmptmptmptmptmptmptmptmptmp