SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KAPNI A LA ROCHE-POSAY AKCIÓIRÓL ÉS ÚJDONSÁGAIRÓL
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg a neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés / Regisztráció
Arany Szarvas Gyógyszertár
feherpiros

Lipikar AP+ Önnek és babájának

A Lipikar termékcsalád több mint 25 éves bőrgyógyászati tapasztalattal és klinikai kutatómunkával a háta mögött most a legérzékenyebb bőrűek, a kisbabák számára is ápolást tud nyújtani.

A Lipikar Syndet AP+ kímélő krémtusfürdő és a Lipikar Baume AP+ lipidpótló testápoló balzsam most először klinikailag bizonyítottan teljes biztonsággal alkalmazható akár újszülött babák bőrén is.  Alkalmazásuk az élet első 3 hetében az atópiás dermatitisz (ekcéma) kialakulásának relatív kockázatát akár 50%-kal csökkentheti.

Tisztálkodás: Lipikar Syndet AP+
Krémtusfürdő a babák, gyerekek és felnőttek nagyon száraz bőrére.
Shea vajjal, niacinamiddal és a La Roche-Posay exkluzív, szabadalmazott hatóanyagával, az atópiás ekcémára hajlamos bőrt ápoló Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított extra kímélő krémtusfürdő. Rendkívül finom textúrájú, szappan- és illatanyagmentes mosakodó, amely a zuhanyzást és fürdőzést is különleges élménnyé varázsolja. Csillapítja az irritációt, a viszketést és hatékonyan hidratálja a bőrt, miközben fokozza annak védelmét. Az Aqua Posae Filiformis prebiotikum szabadalmazott hatóanyagot tartalmazó formula támogatja a bőr felszínén található mikroorganizmusok sokféleségét és egyensúlyát.

Ápolás: Lipikar Baume AP+
Lipidpótló testápoló balzsam a puha és ápolt bababőrért.
A Syndet AP+ -hoz hasonlóan a szabadalmaztatott Aqua Posae Filiformis hatóanyag segítségével gondoskodik a bőr külső és belső védelméről: Óvja és stabilizálja a mikrobiom egyensúlyát és a bőr barriert. Formulája niacinamidban és shea vajban (20%) gazdag. Minimális számú összetevővel kifejlesztve a hatékonyság, kíméletesség és biztonság érdekében. Illatanyagmentes. Gyorsan beszívódik, hogy megkönnyítse a mindennapi használatot. Textúrája nem zsíros, nem hagy ragacsos érzetet maga után.

Újszülöttek bőrén is klinikailag bizonyított tolerancia
Bőrgyógyászati és gyermekgyógyászati felügyelet mellett 40 újszülöttön (1 hónapos korig) 4 hetes vizsgálattal, termékenként külön-külön, napi legalább egyszeri alkalmazással testen és arcon.

Kapcsolódó termékek

LA ROCHE-POSAY#Lipikar Syndet AP+ Lipidpótló krém-tusfürdő 400 ml

LA ROCHE-POSAY
Lipikar Syndet AP+ Lipidpótló krém-tusfürdő 400 ml

Ár: 5.011 Ft

LA ROCHE-POSAY#Lipikar AP+ Stift 15 ml

LA ROCHE-POSAY
Lipikar AP+ Stift 15 ml

Ár: 4.063 Ft

Kapcsolódó cikkek

Puha és selymes bőr télen is

Puha és selymes bőr télen is

Az atópia (atópiás ekcéma, atópiás dermatitisz) fogalma

Az atópia (atópiás ekcéma, atópiás dermatitisz) fogalma

© 2022   erzekenybor.hu - Minden jog fenntartva | Arany Szarvas Gyógyszertár - 4400 Nyíregyháza, Arany J. u. 4/A
tmptmptmptmptmptmptmptmptmptmptmp