SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KAPNI A LA ROCHE-POSAY AKCIÓIRÓL ÉS ÚJDONSÁGAIRÓL
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés / Regisztráció
Arany Szarvas Gyógyszertár
feherpiros

Bőrápolás a jelen mindennapjaiban

A rendszeres napi bőrápolásról évszaktól függetlenül is sokszor és sokat beszélünk. A mostani írás szomorú apropóját a minket is elért korona vírus járvány kapcsán megjelenő rendszeres higiénés előírások bőrünkre gyakorolt hatása adja.

Most naponta sokkal többször mosunk kezet, és sok esetben fertőtlenítő hatású szappanokat, majd alkoholos oldatok használunk a bőr felszínének tisztán tartása érdekében. Ezek kiváló védekezési lehetőségek a vírusokkal szemben, de a bőrt kiszárítják, a védekezésben is szerepet játszó normál flóráját megbontják. Az érzékeny, ekzémás bőrű felnőttek és gyermekek számára ez nagyon hamar akár a bőr kisebesedéséhez is vezethet, ez utat nyithat további fertőzések számára.

Ezért a fertőtlenítő kézmosások mellett kiemelten fontos a bőr ápolása, a természetes védőrétegének visszaállítása. A megtisztított, szárazra törölt bőrfelületekre használjunk naponta többször prebiotikus, lipidekben gazdag, de illatanyagtól mentes krémet.

A maszk viselése most szintén a vírus elleni védekezés egyik formája.  Akik hosszú ideig és rendszeres maszk használatra kényszerülnek, az arcbőrük, ajkaik kiszáradhatnak, egyes – erre hajlamos – felnőtteknél pattanásszerű tünetek is kialakulhatnak. Épp ezért nekik is javasolt  - természetesen csak az arc alapos tisztítása után  -  kíméletes, esetenként speciális, szintén illatanyagmentes hidratáló krémek, ajakápolók használata.
dr. Solymosi Ágnes

Kapcsolódó termékek

LA ROCHE-POSAY#Lipikar Balzsam AP+M Lipidpótló testápoló balzsam 400 ml

LA ROCHE-POSAY
Lipikar Balzsam AP+M Lipidpótló testápoló balzsam 400 ml

Ár: 5.609 Ft

LA ROCHE-POSAY#Cicaplast Kézkrém 50 ml

LA ROCHE-POSAY
Cicaplast Kézkrém 50 ml

Ár: 2.073 Ft

LA ROCHE-POSAY#Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló (Light) 50 ml

LA ROCHE-POSAY
Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló (Light) 50 ml

Ár: 4.674 Ft

%
Ajándék Posthelios napozás utáni krém
© 2020   erzekenybor.hu - Minden jog fenntartva | Arany Szarvas Gyógyszertár - 4400 Nyíregyháza, Arany J. u. 4/A
WebDeb - weblap és grafikaWebDeb - weblap és grafika
tmptmptmptmptmptmptmptmptmptmptmp