SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KAPNI A LA ROCHE-POSAY AKCIÓIRÓL ÉS ÚJDONSÁGAIRÓL
Feliratkozás hírlevélre
Kérjük add meg a neved és e-mail címed, és iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról.
Név:E-mail cím:
Feliratkozás  »
Bejelentkezés / Regisztráció
Arany Szarvas Gyógyszertár
feherpiros

A La Roche-Posay márka

A kizárólag gyógyszertárban kapható La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű, francia kozmetika márka, amely a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek mindennapi életminőségének javítására való törekvéséről ismert.

Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú gyártási előírások szerint történik. A La Roche-Posay termékcsalád készítményeit valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően fejlesztik ki, és megoldást nyújthatnak például az atópiás ekcémára, aknéra, rozáceára vagy napallergiára hajlamos bőrű emberek számára. A készítmények elengedhetetlen alapját a La Roche-Posay városában működő gyógyfürdő-központban is használt, antioxidáns szelénben gazdag La Roche-Posay termálvíz adja, amely azonnali enyhülést nyújthat az érzékeny vagy irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű kozmetikumok minőségét nem csupán a klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is alátámasztják.

A La Roche-Posay emellett élen jár a modern technológiák felhasználásban olyan speciális alkalmazások és eszközök kifejlesztésével, amelyek megkönnyítik az érzékeny vagy problémás bőrről való gondoskodást. 

Kapcsolódó cikkek

Mik azok a dermokozmetikumok?

Mik azok a dermokozmetikumok?

%
Minden termékre 25%
© 2023   erzekenybor.hu - Minden jog fenntartva | Arany Szarvas Gyógyszertár - 4400 Nyíregyháza, Arany J. u. 4/A
tmptmptmptmptmptmptmptmptmptmptmp